Prenosna klima

Vročina lahko predstavlja kar velik problem. V poletnih dnevih, ko se dvigne temperatura kar precej čez 20 stopinj celzija, lahko prenosna klima še kako prav pride. Prenosna klima je v splošnem namenjena za hlajenje prostorov. To pomeni prijetnejše prebivanje v teh prostorih. Ima tudi to dobro lastnost, da se jo lahko prenese iz ene lokacije na drugo. Lahko jo namestimo kamor želimo, pomembno je samo, da je v bližini vir elektrike. Prenosna klima tako tudi spada pod vrsto klimatskih naprav, s pomočjo katerih uravnavamo temperaturo zraka v bivalnih prostorih.

Prenosna klima

Je pa lahko tudi prenosna klima zasnovana na podlagi inverterske tehnologije, ki omogoča ekonomično ter tiho delovanje. Vključno z enostavno uporabo. Preprosto jo postavimo v prostor, katerega želimo ohlajati ter cev za odvod vročega zraka speljimo skozi okno ali skozi že pripravljene stenske odprtine. Ergonomičen ročaj na klimatski napravi omogoča enostavno prestavljanje naprave med prostori. Eleganten dizajn se ujame z vsakim prostorom, vsebujejo pa tudi še dodatne funkcije.

Prenosna klima

Kljub vsemu pa ima tudi prenosna klima slabo plat. Nekatere so opremljene s kompresorjem, ki pa je zelo glasen. V primeru, če se zadržujemo v prostoru, kjer imamo klimo, bomo konstantno poslušali glasen zvok kompresorja. Je pa v primerjavi z visoko vročino to še kar sprejemljivo.

   
(Comments are closed)

Blog - NajBlog.si