Klimatske naprave Panasonic

Klimatske naprave Panasonic z ustvarjanjem visoko kakovostnega zraka pripomorejo k bolj zdravemu načinu življenja. Izbira se lahko med klasičnimi klimatskimi napravami, energijsko varčnimi modeli (serija Inverter), Multi split in med različnimi izvedbami talnih ter stropnih klimatskih naprav. Pred kratkim je Panasonic razvil še novejše klimatske naprave Panasonic serija Etherea.Ta nadzorni sistem samodejno zazna prisotnost v okolici ter nivo gibanja bližnjih oseb in tako ustrezno prilagodi svoje delovanje.

Klimatske naprave Panasonic

Klimatske naprave Panasonic so s svojo edinstveno zasnovo, sistemom čiščenja in visoko učinkovitostjo zasnovane za potrebe strank. Predvsem pa je serija Etherea namenjena strokovnjakom na področju uporabe in montaže klimatskih sistemov, saj zmore učinkovito klimatizirati prostore različnih velikosti in je tudi zelo enostavna za namestitev. Serija Etherea vam tako omogoča, da svojim strankam ponudite le najboljše. Panasonic tudi z veseljem oznanja da so klimatske naprave Panasonic oziroma sistem Etherea prejele priznanje iF Product Design Award za edinstveno zasnovo.

Klimatske naprave Panasonic

Ta vrsta priznanj je ena izmed najpomembnejših, ki so podeljena izdelkom z odlično zasnovo. Klimatske naprave Panasonic so si prislužile to priznanje zaradi svojih izjemno pametnih funkcionalnostih in so zato idealen sistem hlajenja za dom ter ostale vgradnje. Klimatske naprave Panasonic tako poleg udobja hlajenja tudi varčujejo z energijo ter čistijo okolico. Z uravnavanjem moči hlajenja se tudi prilagodijo na bivalni prostor.

(Comments are closed)

Blog - NajBlog.si